Ballina Aktualitet Studim: Gruaja juaj mund të jetë më e eksituar sesa që mendoni

Studim: Gruaja juaj mund të jetë më e eksituar sesa që mendoni

SHPËRNDAJE

Hulumtuesit kanadezë së fundmi kanë zbuluar se gratë janë më të interesuara në seks sesa që mendojnë partnerët e tyre.
Për këtë studmi, shkencëtarët i kanë pyetur personat që janë në lidhje të tregojnë për dëshirën seksuale dhe të hamendësojnë nivelet e partneri – çdo ditë për tri javë.
Meshkujt vazhdimisht kishin nënvlerësuar sesa shumë gratë apo të dashurat e tyre donin të kryenin seks në përditshmëri.
Vetë mendoni: kjo do të thotë se nëse në një shkallë prej 0-10 ju i jepni shkallën 3 për eksitim, ajo mund ta ketë në të vërtetë shkallën 6.
Sipas autores të këtij studimi, Amy Muise, ndonjëherë gratë nuk bëjnë ndonjë lëvizje edhe kur janë të eksituara – ndoshta sepse janë mësuar që meshkujt të fillojnë të parët.
Ose, është e mundur që përpjekjet e saj për t’ju treguar se është e eksituar janë aq të vogla saqë nuk e vëreni. P.sh., ajo mund të shtrihet afër juve në kauq – por ju nuk e ndjeni të njëjtin nivel të eksitimit, prandaj ajo heq dorë.
Ka vetëm një mënyrë për të zbuluar nëse ajo vërtetë është e eksituar, vetëm pyeteni atë.
Më e keqja që mund të ndodhë është se mund të merrni një “jo” – dhe hulumtimi sugjeron se mund të merrni “po” shumë më shpesh sesa që pritni.
Loading...