Ballina Aktualitet Skandaloze/ Ministri i Arsimit, Pishtar Lutfiu “analfabet”: Kazermën e quan sllavisht “kasarna”...

Skandaloze/ Ministri i Arsimit, Pishtar Lutfiu “analfabet”: Kazermën e quan sllavisht “kasarna” (VIDEO)

SHPËRNDAJE
Pishtar Luftiu, një kuadër i panjohur që tanimë disa muaj po e kryen postin e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës tregon se sa është niveli i tij intelektual dhe përgatitja profesionale për të udhëhequr këtë ministri kyçe. Këtë e tregon edhe fjalori i tij ku ai kazermën e quan “Kasarna” që është term sllav, informon INA.
“Universitetit Nënë Tereza i është ndarë një tokë tek Kasarna Ilinden. Është duke u bërë parapërgatitja për planin, dhe me buxhetin e 2017 besoj që do të fillojnë edhe ndërtimet për këtë objekt tek kasarna“, tha ai sot gjatë shpalosjes së planifikimeve për Universitetin “Nënë Tereza”. (INA)

Loading...