Shikoni si përhapet kanceri në trup (Video)

Këtë filmim me siguri nuk e keni parë kurrë deri tani. Shikoni, të zmadhuar, se si kanceri përhapet nëpër organizëm. Kanceri është nj...

Këtë filmim me siguri nuk e keni parë kurrë deri tani. Shikoni, të zmadhuar, se si kanceri përhapet nëpër organizëm.

Kanceri është një ndër sëmundjet më të rënda dhe më të fshehta të ditëve të sotme. Mjekësia, sado që ka avancuar dhe ka luftuar kundër kësaj sëmundjeje të rrezikshme, nuk ka zgjidhje të vërtetë.
Njëri nga shkaqet është pikërisht ai që, madje edhe kur e eliminojnë nga pozicioni primar, ai shfaqet diku tjetër në trup.
Shkencëtarët tashmë prej një kohe të gjatë po përpiqen të mësojnë se si përhapet kanceri nëpër trup, përkatësisht si ndodh metastaza.

Related

Shëndet & estetikë 4442817231824521779

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item