Shaqiri ne mbrojtje te Shefket Krasniqit

Mos u dorëzo Hoxhë Shefket. Edhe pse shumë kujt nuk po i pëlqen kjo thënie e jotja, sepse janë shtuar Dejuzat në kohën tonë. Shumë p...


Mos u dorëzo Hoxhë Shefket.
Edhe pse shumë kujt nuk po i pëlqen kjo thënie e jotja, sepse janë shtuar Dejuzat në kohën tonë.
Shumë portale dhe persona po e vërej ditëve të fundit se janë kundër thënies së Shefket Krasniqit.
Jo prostitutë se ofendohen. Profesioni prostitut është profesion i cili në shumë shtete është i legalizuar dhe bëhet me lek.
Ta lejosh gruan, motrën, vajzën të del rrugës pothuajse e zhveshur është më keq se prostitutë.
Ju të cilët i lejoni gruan, vajzën dhe motrat të dalin të zhveshura rrugës , a ju ka mbet fije turpi?
Disa prej femrave të sodit ose kanë mbulesë me dispozita fetare, të cilat janë të pakta në numër, e disa të tjera nuk mbajnë mbulesë fetare, por e mbulojnë trupin e tyre. Numri më i madh i femrave të sodit, mbi 80 % të trupit e kanë të zhveshur nëpër rrugë dhe me plot të drejt po i pyes ata të cilët i lejojnë gratë, motrat dhe vajzat të dalin lakuriq rrugëve: A ju ka mbet fije turpi?
Nuk është as traditë kombëtare e as fetare te kombi jonë një dukuri e tillë.
Nënat tona paskan qenë të prapambetura, që kanë mbuluar trupin, apo Nënë Tereza e Nënë Maria apo Merjemeja nuk ju pengojnë edhe sot me mbulesë, e shajnë dhe ofendojnë motrat të cilat mbulojnë trupin.
Na shitni fore pro evrope, ndërsa shumica juaj keni udhëtuar në EU dhe nuk ka femra të zhveshura si tek ne.
Eh vakt he zaman.
(Reagim në Facebook i Xhezair Shaqirit, Komandant Hoxhës)

Related

Opinione 3542753551553459869

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item