QARKORJA E SHKUPIT JASHTË FUNKSIONIT, RIORIENTOHET TRAFIKU EDHE NË TETOVË

Për shkak të reshjeve të rrëmbyeshme, këtë mëngjes është riorientuar trafiku në autostradën Gostivar – Tetovë – Shkup,më saktësisht qa...


Për shkak të reshjeve të rrëmbyeshme, këtë mëngjes është riorientuar trafiku në autostradën Gostivar – Tetovë – Shkup,më saktësisht qarkullimi i trafikut do të bëhet nëpër qytetin e Tetovës.
Për shkak të stuhisë që goditi rajonin e Shkupit, është ndërprerë trafiku në qarkoren e Shkupit.
Trafiku në rrugët tjera në vend  qarkullon pa ndalesa, por në kushte të lagështa.
Trafiku ajror në vend po zhvillohet normalisht. Deri më tani, sipas informatave të postuara në faqen e internetit të aeroportit, janë realizuar të gjitha ngritjet dhe uljet e planifikuara.

Related

Top Lajm 7322528821019865938

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item