Ballina Aktualitet PSP DO TË INTENSIFIKOJ MARRJEN NË PYETJE TË PERSONAVE

PSP DO TË INTENSIFIKOJ MARRJEN NË PYETJE TË PERSONAVE

SHPËRNDAJE
Në periudhën që pason Prokuroria Speciale do të marrë në pyetje më shumë njerëz, ka bërë të ditur Prokurorja Speciale Katica Janeva.
“Në përputhshmëri me Ligjin për procedurë penale, personat të cilët do të thirren për bisedë do të jenë në dobi,  njohurit e tyre në lidhje me zbardhjen e rrethanave për të gjitha procedurat që janë hapur në periudhën e fundit. Veprimet kanë të bëjnë me bisedimet e deritanishme të publikuara dhe jo të publikuara. Për shkak fshehtësisë së procedurës para hetimore, detaje më konkrete nuk do të zbulohen”, ka deklaruar Janeva, raporton SHENJA.
Loading...