Përmbytjet, banorët pa ujë e ushqime, apele për ndihmë

Banorët e Hasanbegut të prekur nga vërshimet e dy ditëve më parë, nuk janë të kënaqur me ndihmat që iu ofrohen nga pikat e grumbullim...


Banorët e Hasanbegut të prekur nga vërshimet e dy ditëve më parë, nuk janë të kënaqur me ndihmat që iu ofrohen nga pikat e grumbullimit të ndihmave brenda këtij vendbanimi. Ata shprehen se iu ofrohet vetëm bukë dhe ujë, derisa nevojat e tyre janë shumë të mëdha dhe nga më të ndryshme. Sipas tyre nevoja më e madhe për momentin është ajo për veshmbathje. Koordinatori i njërit prej punkteve në të cilat grumbullohen produktet ushqimore, thotë se ka mjaftueshëm mjete ushqimore e higjienike dhe se interesimi I shoqatave dhe bizenseve të ndryshme për të ofruar ndihmë, është i madh.
Alsat-M

Related

Maqedoni 1528223588197607696

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item