Ballina Aktualitet Në kërkim të mamuthëve: Një udhëtim i jashtëzakonshëm me kontrabandistët rusë (FOTO)

Në kërkim të mamuthëve: Një udhëtim i jashtëzakonshëm me kontrabandistët rusë (FOTO)

SHPËRNDAJE


Fotografi Amos Chapple ka bërë një udhëtim të jashtëzakonshëm në Siberi, me disa kontrabandistë rusë.

Ata kërkojnë fildishte të rralla dhe mbetje të kafshëve parahistorike, si mamuthët, vlera e të cilave është e jashtëzakonshme.

Kërkimet kryhen zakonisht në zona arkeologjike, fshehtasi nga punonjësit e rendit.

Loading...