Mënyra më e mirë për të eleminuar dhjamin në bark

Problemi me dhjamin në bark nuk është vetëm mënyra se si duket në plazh – por mund të jetë një shenjë se shëndeti juaj është në rrezik...


Problemi me dhjamin në bark nuk është vetëm mënyra se si duket në plazh – por mund të jetë një shenjë se shëndeti juaj është në rrezik.
Një studim i publikuar nga BBC tregon se si mund ta eleminoni atë.
Ekspertët rekrutuan 35 vullnetarë dhe i ndanë ata në katër grupe. Grupi i parë u përqëndrua në një stil jetese aktiv pa ndryshime në dietë, ndërsa grupi i dytë te ushtrimet për barkun.
Grupi i tretë ndoqi sugjerimin për të pirë tre gota qumësht në ditë (pasi bulmetet ekskretojnë yndryrnat). Grupi i katërt ishte grupi i dietës. Ata nuk ndaluan së konsumuari ushqimet që hanin më parë, por pakësuan sasinë dhe racionet e tyre.
Nga studimi që zgjati 6 javë, rezultoi se pavarësisht se të gjitha vullnetarët panë ndryshime në barkun e tyre, fituesi ishte grupi i katërt – ai me dietë të kontrolluar.

Related

Shëndet & estetikë 1800836974496855914

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item