LOE apel të gjithë kompanive t’i ndihmojnë qytetarët në nevojë

Lidhja e Odave Ekonomike (LOE) u ka bërë thirrje të gjitha kompanive që të angazhohen në aksionin për të ndihmuar qytetarët e prekur n...


Lidhja e Odave Ekonomike (LOE) u ka bërë thirrje të gjitha kompanive që të angazhohen në aksionin për të ndihmuar qytetarët e prekur nga stuhitë e forta të djeshme, ku gjendja më e rënduar është në Shkup.
Kompanitë kontributin e tyre, për t’i ndihmuar qytetarët në nevojë, mundet ta paraqesin në stacionin e hapur në zyrat e emergjencës. Metropolit Teodosij Gologanov 1 ose me telefon kontakt 02/3091-440 prej ora 09-17:00.
Nga reshjet e shiut janë shkaktuar përmbytje në disa zona të Maqedonis, ku 21 persona humbën jetën dhe 5 të tjerë ende raportohen si të zhdukur.

Related

Top Lajm 3732232499836598012

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item