LIVE: Ceremonia e hapjes së Lojërave Olimpike të Rios, Kosova shkruan historinë (VIDEO)

Kësaj hapje i paraprijnë parakalimet e shteteve pjesëmarrëse. Janë gjithsej 206 shtete që do të kërkojnë lavdinë në mbretëreshën ...


Kësaj hapje i paraprijnë parakalimet e shteteve pjesëmarrëse.
Janë gjithsej 206 shtete që do të kërkojnë lavdinë në mbretëreshën e sporteve, përfshirë edhe Kosovën, që merr pjesë për herë të parë.
Ceremoninë e hapjes së Lojërave Olimpike dhe parakalimin historik të sportistëve kosovarë, mund ta shikoni në linkun e mposhtëm të Youtube, shkruan Lajmi.net.

Related

Sport 1298312497901773104

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item