Këto janë arsyet që shefi dhe kolegët ju urrejnë, hiqni dorë

A kanë shfaqur kolegët dhe shefi juaj shenja që nuk ju pëlqejnë? Nëse po atëherë, ose ata janë persona të pa pranueshëm ose je TI. T...


A kanë shfaqur kolegët dhe shefi juaj shenja që nuk ju pëlqejnë? Nëse po atëherë, ose ata janë persona të pa pranueshëm ose je TI.
Ti mund të mos e kuptosh, por mund të kesh krijuar vese në vendin e punës aspak profesionale.
Dhe meqë kolegët nuk po jua thonë, po jua tregojmë ne. Këtu është një listë e veseve që ju bëjnë të dukeni jo-profesionistë, shkruan Monitor.
Mburrja
Ardhja me vonesë në punë
Paraqitja me vonesë në çdo takim të mundshëm
Mban vendin pis
Pyet shumë
Ankohesh shumë
Bën tualetin në tryezën e punës
Ke higjenë të pakët vetjake
Hiqesh si i sëmurë kur nuk je
Reflektoni stres
Bëni diçka tjetër kur jeni nëpër takime
Ndërpret të tjerët
Je shumë i zhurmshëm
Bëni telefonata personale gjatë gjithë ditës
Bëni thashetheme për të tjerët
Shmangni eventet sociale

Related

Psikologji 8491805645958307171

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item