Këta janë 20 celularët më të shitur të të gjitha kohërave

Në ditët e sotme pothuajse të gjithë kanë një telefon celular. Ata janë të markave të ndryshme dhe të një teknologjie moderne. Por c...


Në ditët e sotme pothuajse të gjithë kanë një telefon celular. Ata janë të markave të ndryshme dhe të një teknologjie moderne.
Por cilët janë telefonat më të shitur të të gjitha kohërave?
Të paharrueshëm dy celularët “binjakë” të prodhuar nga Nokia duke nisur nga viti 2000. 3310, ishte një ndër celularët më të shitur në botë: 126 milionë. Suksesi i dedikohet edhe faktit se ishte një model ekstremisht shumë i fortë, i rezistonte çdo lloj rënieje, ndonjë “dushi” të papritur, e madje disa e përdornin edhe gjatë konflikteve fizike. Është edhe celulari më i famshëm më botë.
Për arsye të çmimit, të cilësisë apo opsioneve të ndryshme,  këta janë celularët më të shitur në botë:
1. Samsung Galaxy S III

2. Motorola StarTAC

3. iPhone 4s

4. Nokia 5130

5. iPhone 5

6. Nokia 6010

7. Samsung Galaxy S4

8. iPhon-wt 6 dhe 6 Plus

9. Nokia 1208

10. Nokia 3310

11. Motorola RAZR V3

12. Nokia 1600

13. Nokia 2600

14. Samsung E1100

15. Nokia 6600

16. Nokia 5230

17. Nokia 1200

18. Nokia 3210

19. Nokia 1110

20. Nokia 1100

Related

Teknologji 6422608053665226624

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item