Ja si u përmbyt Shkupi në vitin 1962 (VIDEO)

Ja si u përmbyt Shkupi në vitin 1962 (Kjo përmbytje u pasua nga katastrofa më e madhe dhe shkatërrimtare – tërmeti i frikshëm që ndod...


Ja si u përmbyt Shkupi në vitin 1962 (Kjo përmbytje u pasua nga katastrofa më e madhe dhe shkatërrimtare – tërmeti i frikshëm që ndodhi më 26 korrik 1963)
Në vitin 1962, Vardari doli nga shtrati dhe Shkupi u përmbyt.
Në vërshimet e atëhershme nuk pati viktima, por u përmbytën 5 mijë shtëpi dhe pati shumë dëme materiale.
Kjo përmbytje u pasua nga katastrofa më e madhe dhe shkatërrimtare – tërmeti i frikshëm që ndodhi më 26 korrik 1963.Tetova News

Related

Top Lajm 5065801747665607148

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item