Ja cilin profesion pëlqejnë më shumë femrat

Njerëz të suksesshëm, elegantë dhe me aftësi vendimmarrëse për të kthyer idetë në para. Sipërmarrësit i kanë të gjitha këto cilësi dhe...


Njerëz të suksesshëm, elegantë dhe me aftësi vendimmarrëse për të kthyer idetë në para. Sipërmarrësit i kanë të gjitha këto cilësi dhe kjo është arsyeja përse është profesioni që tërheq më shumë femrat.
Ato duan të kenë në krah një mashkull të tillë dhe e konsiderojnë tepër “seksi”. Sipas një sondazhi të bërë në muajin qershor në vendet e Bashkimit Europian, 18 përqind preferonin të kishin një mashkull sipërmarrës në krah.
Pas tyre vinin inxhinierët me 8 përqind. Rënie për mjekët krahasuar me një vit më parë, vetëm 4 përqind e femrave beqare i preferojnë.
Ndërkohë që meshkujt me uniformë janë shumë pak të preferuar. Policët, ushtarakët apo zjarrfikësit janë nën kuotën 1 përqind.

Related

Psikologji 4839386380430014944

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item