Ballina Aktualitet Foto/Jeta e natës në kulm, shkëndija në Vlorë dhe harem në Tiranë

Foto/Jeta e natës në kulm, shkëndija në Vlorë dhe harem në Tiranë

SHPËRNDAJE

Pamje të tjera mbërrijnë nga jeta e natës në vendin tonë.

Kësaj here fotot janë bërë si në Vlorë, ashtu edhe në Tiranë.
Në bregdetin e Jonit, reperat Cozman dhe Skivi kanë ndezur atmosferën, por vajzat e bukura labe ia kanë shtuar bukurinë mbrëmjes.
Ndërkohë, kryeqyteti nuk është më pas për ata që nuk kanë vajtur me pushime.
Pamjet e mëposhtme të kërcimeve si në haremin e një sulltani dhe të rinjtë që tymosin shisha, sjellin disa çaste orientale në vendin tonë.

Loading...