“Doggy style” është stili më i keq për seks/ Ja cila është më i miri!

Seksologia Carlen Costa thotë që shumë më mirë për femra është që të kontrollojë se sa thellë depërton penisi në të, dhe kjo do t’i mu...


Seksologia Carlen Costa thotë që shumë më mirë për femra është që të kontrollojë se sa thellë depërton penisi në të, dhe kjo do t’i mundësojë kënaqësi ekstra.
– Njëra ndër stilet i mundëson të ketë rolin udhëheqës,këndin e depërtimit të penisit dhe në qasjen e lehtë klitorisit – thotë seksologjia.
Ky stil quhet ‘Matterhorn’, sikur mali në Zvicër.
Ky stil i mundëson partnerit tuaj që t’ju afrohet më afër dhe kështu mund të krijoni kontakt të afërt.
Si aplikohet ky stil:
Vini dy jastëkë njëri mbi tjetrin, duhet t’ju arrijnë deri te gjoksi.
Torzoja duhet t’ju jetë nën këndin 45 gradë nga krevati dhe dyshemeja, mbështetuni në jastëkë me bërryla, gjunjët duhet të jenë të hapur.
Edhe pse është shumë e ngjashme me pozën “doggy style”, ky stil do t’ju ofrojnë kënaqësi ekstra, thotë seksologjia.
Provoni dhe binduni që vërtet është kështu.
Dhe ajo që është më e rëndësishmja, ky stil mundëson stimulim më të mirë të klitorisit, gjë që të dashurën tuaj do ta ngrini deri në qiell.

Related

Erotikë 8506114044514010086

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item