Televizioni amerikan: A është normale kjo në Shqipëri? (VIDEO)

Inaugurimi i një statuje të Hillari Klinton në Sarandë i ka bërë përshtypje dhe mediave amerikane duke ironizuar faktin se shqiptarët ...


Inaugurimi i një statuje të Hillari Klinton në Sarandë i ka bërë përshtypje dhe mediave amerikane duke ironizuar faktin se shqiptarët kanë bërë zgjedhjen e tyre për garën presidenciale në SHBA.
Por, përveç këtij fakti, në një kronikë të televizionit “ABC News”, ironizohet dhe fakti se një lajm i tillë u transmetua edhe nga “Zjarr Tv”, ku prezantuesja nuk kishte asgjë veshur poshtë xhaketës.
“Kështu vishen normalisht në televizion në Shqipëri?”, pyet një nga prezantuesit.

Related

Video 6482342428164472423

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item