Presidenti i Filipineve: Mos ma shkatërro shtetin, se të vras

Që nga koha që ka marrë postin e të parit të Filipineve, ai ka shkaktuar polemika të shumta, por edhe ka sjell rend dhe rregull. R...


Që nga koha që ka marrë postin e të parit të Filipineve, ai ka shkaktuar polemika të shumta, por edhe ka sjell rend dhe rregull.

Rodrigo Duterte i ka shpall luftë trafikantëve të drogës, duke u dhënë dekorata qytetarëve që vrasin këta njerëz.

“Shumë persona kanë vdekur, gjatë fushatave kundër drogës”, ka shpjeguar ai, teksa ka shtuar se shumë tregtarë droge janë dorëzuar vetë.

Në një video video të shkurtër tregohen pesë gjërat që duhet t’i dini për presidentin Duterte.
Madje, në inaugurimin e tij që është transmetuar drejtpërdrejtë në Facebook, ai nuk  ka ftuar asnjë gazetar.


I njohur si ‘Ndëshkuesi’, që e ka drejtuar qytetin Davao me shumë ashpërsi, është duke bërë përpjekje që ta kthejë në vend dënimin me vdekje. Madje, ai në start ka paralajmëruar secilin të mos ia shkatërrojë shtetin, se ndryshe do ta vrasë/Tg.

Related

Botë 2500204012800339248

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item