“Porta e Ferrit!” Fenomeni misterioz që zgjat prej 100 vjetësh (FOTO) (VIDEO)

Ky vend quhet me të drejtë “Porta e Ferrit”. Liqeni vullkanor që gjendet në Etiopi është sa tërheqës dhe misterioz. Ai prej 100...


Ky vend quhet me të drejtë “Porta e Ferrit”.
Liqeni vullkanor që gjendet në Etiopi është sa tërheqës dhe misterioz.
Ai prej 100 vjetësh prodhon llavë pa pushim.
Temperatura në të është më shumë se 1 mijë e 100 gradë celsius.
Fotografi Joel Santos ka sjellë këto foto të jashtëzakonshme për të treguar magjinë e tij.

Related

Video 328395881405540818

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item