Njihuni me rrobat që karikojnë telefonin tuaj

BauBax prodhon rroba të cilat mund të karikojnë telefonin tuaj. Më pak se një vit, pasi fushata Kickstarter për xhaketën e saj Bau...


BauBax prodhon rroba të cilat mund të karikojnë telefonin tuaj.

Më pak se një vit, pasi fushata Kickstarter për xhaketën e saj BauBax, kapi një shifër prej 9.2 milionë euro, ajo është debutuese për projektin e ardhshëm, rroba që karikojnë pajisjet tuaja.

Me këtë linjë, Seattle Baubax është duke i kthyer xhaketat, xhinset dhe pantallonat e shkurtra në stacione për karikimin e celularëve.

Veshja, e cila mund të lahet, ka tela bakri të ndërtuar në të dhe një bllok të mbushur me bateri, të qepur brenda në xhep.

Ju mund të karikoni një iPhone, duke e vënë atë në një kasë BauBax iPhone dhe e fusni telefonin tuaj në xhep. Telefonat Android nuk kërkojnë kasë, për shkak se ata janë të ndërtuar me aftësinë për t’u karikuar me wireless. Burimi i energjisë, është një bankë me bateri e ngjashme me portofolin tuaj dhe ju mund ta fusni atë në xhep.

Sanghavi tha se banka e baterisë mund të sigurojë një ngarkesë të plotë për një telefon, dy ngarkesa për një orë të mençur dhe katër ngarkesa për kufje me Bluetooth.


Banka e Baterisë mund të ngarkohet me një bllok të veçantë BauBax. Ajo merr dy deri në katër orë për të plotësuar e gjitha./bw

Related

Teknologji 3377778503884089429

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item