Këmbët tuaja mbajnë erë të keqe? Ja zgjidhja natyrale!

Këmbët përmbajnë rreth 250,000 gjëndra djerse të cilat prodhojnë rreth një gotë djersë çdo ditë… për secilën këmbë! Nese keni erë të k...


Këmbët përmbajnë rreth 250,000 gjëndra djerse të cilat prodhojnë rreth një gotë djersë çdo ditë… për secilën këmbë! Nese keni erë të keqe, patjetër se duhet të gjeni një metodë për trajtimin e këtij problemi.
Trajtimi me çaj të zi
Çaji i zi përmban acid tanik, për të cilin Journal of Antimicrobial Chemotherapy raporton se është substancë antibakteriale.
Për ta shfrytëzuar këtë veti, zhytni dy qese çaj të zi (organik) në tri gota ujë. Shtoni një legen me ujë të ftohët dhe zhytni këmbët për 20 minuta.
Përsëriteni këtë çdo ditë për një javë dhe do të vëreni zvogëlimin e erës së keqe.
Gjithashtu, mos harroni t’i ndërroni këpucët herë pas here, pasi që ekspertët nuk preferojnë t’i mbathni të njëjtat këpucë çdo ditë.

Related

Shëndet & estetikë 7012172002010646878

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item