Kallashi është transeksual? Ja fotoja e tmerrshme!

Kallashi, valltarja më e famshme në Kosovë, ndonëse veçohet për të pasmet bombastike, ajo komente të njëjta nuk merr edhe për fytyrën e ...


Kallashi, valltarja më e famshme në Kosovë, ndonëse veçohet për të pasmet bombastike, ajo komente të njëjta nuk merr edhe për fytyrën e saj.
Në një foto të publikuar në një faqe në Instagram, Kallashi ishte zënë në një pozicion mjaft të keq dhe kjo gjë ka bërë që të merr komente të ndryshme.
Këngëtarja dhe valltarja përpos që u kritikua, ajo u quajt edhe si transeksulae!

Related

Showbiz 8898759962055824487

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item