Identifikohen dy terroristët e sulmit në Stamboll

Janë identifikuar dy kamikazët të cilët kryen sulmin në aeroportin e Stambollit. Mësohet se 2 nga 3 terroristët që kanë kryer sulmin t...


Janë identifikuar dy kamikazët të cilët kryen sulmin në aeroportin e Stambollit. Mësohet se 2 nga 3 terroristët që kanë kryer sulmin terrorist në aeroport janë Rakim Bulgarov dhe Vadim Osmanov.
Hetohet për të zbuluar identitetin e terroristit të tretë janë duke vazhduar.
Identiteti i Vadim Osmanov-it është zbuluar nga fotokopja e pasaportës së tij që e ka dhënë në një agjenci për të marrë shtëpi me qira në qarkun Fatih në Stamboll.
Në afërsi të shtëpisë ku jetonin terroristët që kryen sulmin, në një kontejner mbeturinash kanë gjetur një kompjuter të dëmtuar me gozhdë i cili është sekuestruar nga autoritetet turke dhe pritet ti nështrohet një ekzaminimi.

Related

Top Lajm 3832922120787669414

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item