“Google Translate” shton 13 gjuhë të reja

Gjiganti i teknologjisë “Google”, ka bërë ditur se 13 gjuhë të reja i janë shtuar përkthyesit “Google Translate”. Sipas “Albany Dailysta...


Gjiganti i teknologjisë “Google”, ka bërë ditur se 13 gjuhë të reja i janë shtuar përkthyesit “Google Translate”.

Sipas “Albany Dailystar”, 120 milionë njerëz përreth botës tanimë do të jenë në gjendje që ta përdorin aplikacionin e “translate app”, të cilin mund ta marrin në Android dhe iOS.

“Google Translate” ishte lançuar në prill të vitit 2006 duke përkthyer nga gjuha arabe në atë angleze. Në vitin 2006 iu shtua edhe gjuha ruse për të vazhduar më pas brenda një dekade përkthimin e mbi 100 gjuhëve.

Related

Teknologji 3986905730602739902

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item