FOTOT/ Vajza në legen: Sëmunda e rrallë që ka prekur vajzën nigeriane

Vajza që jeton në një legen, kështu e quajnë bashkëfshatarët Rahma Haruna-n. Ajo vuan nga një sëmundje tejet e rrallë që ka prekur ...


Vajza që jeton në një legen, kështu e quajnë bashkëfshatarët Rahma Haruna-n.
Ajo vuan nga një sëmundje tejet e rrallë që ka prekur shumë pak njerëz në botë.
Rahma ka një sëmundje që nuk lejon zhvillimin e organeve dhe që prej lindjes është mbajtur në një legen nga familjarët.
Ajo ushqehet dhe kryen nevojat e saj brenda atij legeni.
Vajza  nuk ka asnjë gjymtyrë, por megjithatë prindërit thonë se është mjaft inteligjente dhe pozitive.
“Ajo është e lumtur, pavarësisht të gjithave”, thotë e ëma.

Related

Shëndet & estetikë 3929208496398561866

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item