Dy mënyra super të thjeshta për t’u kujdesur për lëkurën nëse jeni mbi 30 vjeç

Mosha 30 vjeçare e mësipërm supozohet të jetë koha ku përjetoni ndryshime të shumta në trup. Pamja dhe lëkura do t’ju ndryshoj, dhe ky...


Mosha 30 vjeçare e mësipërm supozohet të jetë koha ku përjetoni ndryshime të shumta në trup.
Pamja dhe lëkura do t’ju ndryshoj, dhe ky ndryshim nuk do të jetë i mirë, përpos nëse kujdeseni mirë, transmeton Telegrafi.
Mosha 30 vjeçare e mësipërm supozohet të jetë koha ku përjetoni ndryshime të shumta në trup.
Pamja dhe lëkura do t’ju ndryshoj, dhe ky ndryshim nuk do të jetë i mirë, përpos nëse kujdeseni mirë.
Në fakt, të dy gjinitë, meshkujt dhe femrat, përjetojnë ndryshime të mëdha gjatë kësaj kohe.
Prandaj, është mirë që gjatë kohës që plakeni të filloni të kujdeseni për lëkurën dhe të ndiqni këshillat e ekspertëve.
Nëse mendoni që kjo është vështirë, atëherë jeni gabim, pasi që me vetëm dy mënyra super të lehta ju do të mund të kujdeseni për lëkurën tuaj.
Pastrojeni fytyrën
Fillojeni dhe mbarojeni ditën duke e pastruar fytyrën me xhel të kualitetit të partë, pasi që pastrimi i fytyrës do t’i mundësoj lëkurës të ajroset siç duhet.
Hidratohuni
Konsumoni shumë ujë dhe mbajeni lëkurën të hidratuar, pasi që kjo do ta mbajë lëkurën të shndritshme dhe të shëndetshme.

Related

Shëndet & estetikë 3003638439967404999

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item