Austria ndalon vendosjen e flamurit turk në ballkone

Austria ndalon disa qytetarëve në Wiener Neusttadt të cilët protestojnë tentativën e FETÖ-s për grusht shteti, vendosjen e flamujve të...


Austria ndalon disa qytetarëve në Wiener Neusttadt të cilët protestojnë tentativën e FETÖ-s për grusht shteti, vendosjen e flamujve të Turqisë në ballkonet e tyre, raporton Anadolu Agency (AA).
Kryetari i Bashkisë së këtij qyteti Klaus Schneeberger, në një letër të dërguar shoqatave turke dhe administratorëve të pallateve, ka kërkuar heqjen e flamurëve turq nga ballkonet.

Related

Botë 8224369029639548036

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item