Vret policët në Paris dhe bën këtë regjistrim në shtëpinë e tyre

Një militant i ISIS vrau një komandant policie dhe gruan e tij në shtëpinë e tyre në Paris përpara se të qëllohej për vdekje nga agjen...


Një militant i ISIS vrau një komandant policie dhe gruan e tij në shtëpinë e tyre në Paris përpara se të qëllohej për vdekje nga agjentët të cilët shpëtuan djalin tre-vjeçar të çiftit, i cili nuk pësoi lëndime.
Pasi vrau çiftin Larossi Abballa, 25 vjeç, regjistroi një monolog të gjatë 12 minuta në kamera në shtëpinë e çiftit në Magnanville dhe postoi një video në Facebook Live.
Në video Abballa thotë: ‘Do vijmë t’iu gjejmë në mënyrën se si e gjeta unë këtë polic në shtëpinë e tij”.
Ai paralajmëroi gjithashtu për një sulm të ISIS në kampionatin e futbollit Euro 2016, duke thënë: “Kemi një tjetër surprizë për Europianin por nuk dua të flas më shumë”.
Dhe në mënyrë rrëqethëse ai tha se edhe fëmija e viktimave ishte në rrezik: “Nuk e di se çfarë do të bëj me këtë djalë”.

Related

Top Lajm 611356678229274213

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item