Turqia do ta ndërtojë aeroplanmbajtësen e saj: Slogani i ri për dominim në rajon – besim për mikun, frikë për armikun!

Presidenti turk, Recep Tayyip Erdogan, ka thënë sot se pas anijes së llojit amfibi, Turqia do të jenë në gjendje të bëjë edhe aeropla...


Presidenti turk, Recep Tayyip Erdogan, ka thënë sot se pas anijes së llojit amfibi, Turqia do të jenë në gjendje të bëjë edhe aeroplanmbajtëse.
“Forcat e Armatosura Turke do ta kenë aeroplanmbajtësen e tyre. Nëse besoni dhe këmbëngulni, mund të jeni të suksesshëm”, tha ai.
Ndërkohë, kryeministri Binali Yildirim tha se shteti i fuqishëm është i mundshëm me ushtri të fuqishme.
“Rreth nesh është një unazë të zjarrtë dhe shumë popuj të shtypur janë duke pritur mbështetjen tonë. Prandaj, nuk është e mjaftueshme që vetëm në Turqi ta zhvillojmë aftësinë e mbrojtjes tonë”, tha kryeministri turk. “Të gjithë këto kanë për qëllim të përforcojnë aftësinë tonë për mbrojtje dhe parandalim: besim për mikun, frikë për armikun”. /AA/

Related

Top Lajm 428317877760405212

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item