Një gjerman do të mbajë emrin Shkodran

Një nën shtatzënë e cila pret një djal është fanse e ekipit gjerman, ajo ka deklaruar se kush do të bëjë golin e parë në Euro 2016 për...


Një nën shtatzënë e cila pret një djal është fanse e ekipit gjerman, ajo ka deklaruar se kush do të bëjë golin e parë në Euro 2016 për Gjermanin, djalit i saj do të mbajë emrin e atij lojtari.
Natyrisht që ajo është një fanse gjermane, por golin e parë për Gjermanin e ka shenuar një shqiptar dhe ai është Shkodran Mustafi.
Në lidhje me këtë çështje Shkodrani shqiptar është shprehur se “Kam dëgjuar për këtë dhe shokët më kanë dërguar informacione. Por nëse kjo fanse e emëron djalin e saj Shkodran, atëherë më kënaqësi do t’i blej Shkodranit të vogël një akullore”, ka thënë Mustafi duke qeshur para mediave, raporton Reuters.

Related

Sport 5803594790803603163

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item