Moskë: Artisti Roslovtsev protestoi me maskë të Putinit (FOTO) (VIDEO)

Duke e bartur një maskë të presidentit të Rusisë, Vladimir Putin, artisti Roman Roslovtsev, e ka vazhduar protestën e tij kundër kufi...


Duke e bartur një maskë të presidentit të Rusisë, Vladimir Putin, artisti Roman Roslovtsev, e ka vazhduar protestën e tij kundër kufizimeve për tubimet publike. Ai sot ka ecur nëpër rrugët e Moskës për në Sheshin e Kuq duke e bartur mbishkrimin: “Nuk i frikësohem 212.1”, që ishte referencë për ligjin që ka hyrë në fuqi vitin e kaluar, me të cilin penalizohet përsëritja e shkeljeve të rregullave për tubime publike.Roslovtsev deri tash është arrestuar disa herë duke protestuar me maskë të Putinit. Për herë të fundit ai ishte arrestuar në mes të muajit maj dhe ishte dënuar me 20 ditë burg. Derisa hyri sot në Sheshin e Kuq, Roslovtsev përsëri ka hasur në oficerët e policisë, të cilët me të shpejtë e morën dhe e detyruan të hynte në makinën e policës dhe u laguan së bashku me të.


Related

Top Lajm 8954319821596180593

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item