Kulla Eiffel ndriçohet me ngjyrat e flamurit turk

Kulla Eiffel u ndriçua me ngjyrat kuq e bardhë të flamurit turk, në shenjë nderimi dhe solidariteti për viktimat e sulmeve kamikaze në...


Kulla Eiffel u ndriçua me ngjyrat kuq e bardhë të flamurit turk, në shenjë nderimi dhe solidariteti për viktimat e sulmeve kamikaze në aeroportin e Stambollit.
Kryetarja e Bashkisë së kryeqytetit francez, Anne Hidalgo e mori këtë vendim si mbështetje për viktimat dhe të afërmit e atyre që humbën jetën në aeroportin e Stambollit.

Related

Botë 7861027771426382029

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item