Ja sëmundjet që shërohen nga brokoli

Një studim i fundit tregon ngrënia e brokolit mund të parandalojë shumë sëmundje tek njeriu. Sipas të dhëave të fundit, brokoli ul r...


Një studim i fundit tregon ngrënia e brokolit mund të parandalojë shumë sëmundje tek njeriu.
Sipas të dhëave të fundit, brokoli ul rrezikun nga sëmundjet e zemrës, tipit 2 të diabetit dhe disa llojeve të kancerit.
Sipas studiuesve, brokoli çdo tri ditë, ju mund të përmirësoni sistemin imun dhe të evitoni inflamacionin. Shkencëtarët thonë se brokoli mund të gatuhet pa humbur përfitimet shëndetësore.
Duke ngrënë brokoli, shkencëtarët thonë se njerëzit mund të evitojnë shumë sëmundje, të tilla si kancer, sëmundje të zemrës dhe diabet.

Related

Shëndet & estetikë 4600366621589587024

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item