Beteja midis kobrës dhe mangustës (VIDEO)

Sulmit të kobrës nuk i shpëton askush… ose pothuajse. Është një kafshë e vogël, mangusta, syri i së cilës kap lëvizjet e rrufeshme të g...


Sulmit të kobrës nuk i shpëton askush… ose pothuajse. Është një kafshë e vogël, mangusta, syri i së cilës kap lëvizjet e rrufeshme të gjarprit me helm vdekjeprurës dhe, jo vetëm i shmanget, por edhe është në gjendje të kundërsulmojë, duke e mundur kobrën.

Related

Video 6510220096607139477

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item