BBC jep KËSHILLA, Çfarë duhet të bëni gjatë një sulmi terrorist?! (VIDEO)

BBC News jep disa këshilla se si mund të shpëtoni gjatë një sulmi terrorist: Gjeni një zgjidhje që të dilni sa më shpejt nga vendi. ...


BBC News jep disa këshilla se si mund të shpëtoni gjatë një sulmi terrorist:
  1. Gjeni një zgjidhje që të dilni sa më shpejt nga vendi.
  2. Sigurohuni që të merrni sa më shumë njerëz me vete dhe mos i lini ata që të ecin ngadalë, por të vrapojnë pas jush.
  3. Në rast se nuk dilni dot nga vendi gjeni një vend të sigurt dhe fshihuni.
  4. Hiqni gjithashtu zilen e telefonit dhe lajmëroni policinë.
  5. Nëse arrini t’ja dilni shkoni sa më larg zonës.
  6. Nëse vazhdoni të jeni brenda kur vjen policia, mos bëni lëvizje sepse mund t;ju qëllojnë padashje.

Related

Botë 1841665758379651270

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item