Autori i masakrës në Orlando ishte gay, zbulohet pse kreu vrasjet masive

Deri më tani konsiderohet si një terrorist islamik, por Omar Mateen rezulton të ishte homoseksual. Njeriu që i mori jetën 49 persona...


Deri më tani konsiderohet si një terrorist islamik, por Omar Mateen rezulton të ishte homoseksual.
Njeriu që i mori jetën 49 personave dhe la të plagosur 53 të tjerë në një klub homoseksualësh në Orlando, e ka kryer aktin e rëndë në shenjë hakmarrje pasi kishte kryer marrëdhënie seksuale me një homoseksual që rezultonte të ishte me HIV pozitiv.
Një i njohur i Mateen tha se ai ishte tërbuar kur kishte marrë vesh se njeriu që kishte kryer marrëdhënie ishte i sëmurë.
“Përvoja e hidhur në dashuri e ktheu atë në nevojën për hakmarrje”. Dëshmia vjen nga një burrë me origjinë latine, i cili thotë se e ka takuar Omar Mateen rreth 20 herë.
“Dua të them të vërtetën, ai nuk e ka bërë atë për terrorizëm. Unë mendoj se ai e bëri atë për hakmarrje”, rrëfen burri.

Related

Top Lajm 4677116574416456914

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item