Analistët: Gruevski po përgatitet për ta të zhytur vendin në luftë civile

Punohet për një skenar të rrezikshëm, përderisa Nikolla Gruevski fsheht pas termit “popull” po përgatitet për ta të zhytur vendin në...Punohet për një skenar të rrezikshëm, përderisa Nikolla Gruevski fsheht pas termit “popull” po përgatitet për ta të zhytur vendin në luftë civile, me qëllim që ta shpëtojë veten nga përgjegjësia.
Kështu mendon analisti Mariçiç, i cili deklaroi se për Gruevskin njerëz janë vetëm ata që e mbështesin atë, ndërkaq të tjerët janë tradhtarë.
Për Ismet Ramadanin, mesazhet që u ngjajnë kërcënimeve konfirmojnë se Gruevski bën panik apo përgatit një mbrojtje ligjore me mjete politike.
Gruevski tha se hetimet e Prokurorisë Speciale janë të motivuara politikisht, dhe se, ndërsa populli vlonë, “laramanët”, aktrojnë revolucionarët për para të majme dhe interesat e tyre.Telegrafi

Related

Maqedoni 230033341844135892

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item