Video teronditëse: Gazetari i infiltruar zbulon planin e ISIS-it Evropian për të rrëzuar avionin në Francë

Pamjet e kameras së fshehtë brenda një grupi të ISIS-it Evropian kanë ekspozuar planet e terroristëve për të hedhur në erë një aeropl...


Pamjet e kameras së fshehtë brenda një grupi të ISIS-it Evropian kanë ekspozuar planet e terroristëve për të hedhur në erë një aeroplan pasagjerësh në Evropë me një raketë.
Një gazetar musliman me një kamera të fshehtë ka arritur të depërtojnë në një celulë terroriste në Paris për të pasqyruar se çfarë kanë në mendje terroristët e rinj të cilët pretendojnë një komplot me të cilin do ta “traumatizojnë Francën për një shekull.”.
Ndër diskutimet e tyre një nga xhihadistët vuri re mbi të njëaeroplan dhe tha se duke përdorur një “raketa-hedhës të vogël” grupi do të jetë në gjendje të shkaktojë një shkatërrim për të gjithë vendin.

Related

Botë 3876795288932212382

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item