Shqiptari i ISIS filmohet duke hedhur bombën (VIDEO)

“Daily Mail” ka publikuar një video të një ushtari të ISIS që hedh një granatë. Sipas gazetës besohet se ai është shqiptari Gëzim Kl...


“Daily Mail” ka publikuar një video të një ushtari të ISIS që hedh një granatë.
Sipas gazetës besohet se ai është shqiptari Gëzim Kllokoçi, një 19-vjeçar, nga Londra.
Ai është i njohur për sulmet që i bën i vetëm si dhe në sulmet e bëra në aeroportin Gatëick tek qytetarët.
“Një shok klase i Kllokoçit, ka thënë se ai ka filluar t’i përvetësojë rregullat islame dhe që ta marrë fenë shumë seriozisht”, shkruan “Daily Mail”
Në pamjet e publikuara, shihet se si ai gabimisht heq siguresën e bombës dhe me shpejtësi e hedh atë poshtë shkallëve.

Related

Video 5457181904149159991

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item