Shpërthime të fuqishme në Berlin (Video)

Shpërthime të njëpasnjëshme janë dëgjuar në kryeqendrën gjermane, Berlin. Pas këti shpërthimi në qiell është shfaqur një re e madhe ...


Shpërthime të njëpasnjëshme janë dëgjuar në kryeqendrën gjermane, Berlin.
Pas këti shpërthimi në qiell është shfaqur një re e madhe tymi. Bëhet fjalë për rënje zjarri në një qender tregëtare vietnameze e cila ndodhet në këtë zonë.
Sipas mediave të ndryshme europjane, zjarri në këtë qendër tregtare, ka shpërthyer rreth orë 11:16, sipas kohës locale.
Nga informacionet e deritanishme rezulton se zjarr mund të jetë shkaktuar nga disa bombula gazi, si dhe nga kimikate të cilat përdoreshin për prodhimin e manikyrëve për thonjë.

Related

Botë 4256421896514118549

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item