PROFILI/ Kush është Shukri Xhelili, kryebashkiaku i skandalit seksual? (VIDEO)

Ky është kurikulumi jetësor i publikuar nga kryetari i bashkisë Dibër, Shukri Xhelili, i përfshirë së fundmi në një skandal seksual. ...


Ky është kurikulumi jetësor i publikuar nga kryetari i bashkisë Dibër, Shukri Xhelili, i përfshirë së fundmi në një skandal seksual.

ARSIMI

Universiteti  Tiranes, Albania  Fakulteti  I EKONOMISE, Titulli : Ekonomist per Industrine

EKSPERIENCA NE PUNE

Nga shtatori i Viti 1985- shtator 1987kam punuar ne Oficinen mekanike Peshkopi Kryetar I Deges Furnizim-Shperndarje.

Shtator 1987- korik 1991 Kryetar I Deges Planit Frigoriferi Peshkopi.

Gusht 1991 – korik 1992 Drejtor I Frigoriferi Peshkopi.

Tetor 1993 – shtator 1996 Specialist Agjensia Kombetare e Privatizimit Dega Diber.

1996 deri Nentor 2013 Biznes privat.

Nentor 2013- Qershor 2015 Dretjor Sigurimeve shoqerore Diber.

Njohuri te mira te gjuhes angleze

AFTESI ORGANIZATIVE DHE KOMPETENCA

AFTESI TEKNIKE NE PERDORIMN E KOMPJUTERIT DHE TE TJERA

Njohuri shume te mira te Paketes Office, Internet si dhe nje pjese te mire te programeve me te perdorshme te momentit.

Related

Top Lajm 1309743178281557728

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item