Përqafimi i Papës me Imamin Al Azhar dhe një mesazh nga Vatikani (VIDEO) (FOTO)

Një përqafim dhe një takim kokë më kokë prej rreth 25 minutash. Papa Françesku është takuar me Imamin e Madh, Al Azhar Ahmed al Tayeeb...


Një përqafim dhe një takim kokë më kokë prej rreth 25 minutash. Papa Françesku është takuar me Imamin e Madh, Al Azhar Ahmed al Tayeeb.
“Takimi është një mesazh”,- i ka thënë Papa Imamit, për të treguar se, vetëm fakti se ka ndodhur ky event ka një domethënie në vetvete.
Imami shoqërohej në Vatikan nga tetë persona.
Në delegacionin e Papës ishin kardinali Jean-Louis Tauran, presidenti i Këshillit të 
Related

Top Lajm 9103014894167897589

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item