Nëse jeni dembel, ja si ta shmangni këtë ves…

Kur të bëni një listë të tillë, sigurohuni që të filloni me gjërat e thjeshta. Hiqni qafe shpërqendrimet Shpërqendrimet e tilla si...


Kur të bëni një listë të tillë, sigurohuni që të filloni me gjërat e thjeshta.
Hiqni qafe shpërqendrimet
Shpërqendrimet e tilla si televizori, radio, interneti etj., zakonisht janë burime të përtacisë, prandaj hiqni qafe çdo gjë të tillë që ju shpërqendron.
Të gjitha këto gjëra ju tërheqin në një mënyrë, mirëpo e bëjnë shumë të vështirë për ju që të punoni.
Mësojeni artin e bindjes së trurit
Duheni të mësoni artin se si ta bindni trurin, qoftë në mënyrën e frikës së mos përmbushjes së një detyre, apo ndonjë force motivuese për të përfunduar punën.
Duhet të gjeni mënyra se si të bindni trurin për të mposhtur përtacinë.
Shpërblejeni veten
Kurdo që menaxhoni të mposhtni përtacinë dhe të kompletoni me sukses një detyrë, shpërblejeni veten.
Kjo do t’ju motivoj herën tjetër kur ndjeheni përtac dhe do të ndjeheni mirë.

Related

Psikologji 4073003921302877264

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item