Kombëtarja në “izolim”, futbollistët asnjë kontakt me… partneret

Nëse Gjermania dhe Brazili shpesh kanë qenë liberale sa i parketit takimeve me bashkëshortet nga futbollistët, trajneri i Kombëtares s...


Nëse Gjermania dhe Brazili shpesh kanë qenë liberale sa i parketit takimeve me bashkëshortet nga futbollistët, trajneri i Kombëtares shqiptare De Biazi është kundër.
E vetmja “dritë jeshile” për futbollistët tanë, është komunikimi me telefon, videokamera, në një orar të caktuar, edhe pse futbollistët janë ankuar së tepërmi për faktin se wi-fi është shumë i dobët dhe në disa vende nuk para kap mjaft mirë.
De Biazi kërkon përqëndrim maksimal nga futbollistët, ndaj dhe është parë e arsyeshme që partneret e tyre të mbahen larg.

Related

Sport 5035512924974334239

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item