Humbi 92 kg në një vit, ja sekreti i 25-vjeçares! (VIDEO) (FOTO)

25-vjeçarja e cila peshonte 169 kg, në më pak se një vit arriti të humbasë 92 kg të peshës së saj trupore. Këtë ndryshim të trupit ...25-vjeçarja e cila peshonte 169 kg, në më pak se një vit arriti të humbasë 92 kg të peshës së saj trupore.

Këtë ndryshim të trupit të saj, ajo thotë se e ka arritur falë ndryshimit që kishte vendosur të bënte sa i përket stilit të jetës, duke i kushtuar shumë rëndësi dietës dhe stërvitjes.

Anderson ka postuar në Instagram edhe fotot të cilat tregojnë ndryshimin gradual që ka pësuar trupi i saj, pasi i’u nënshtrua edhe një operacioni për të eliminuar lëkurën e varur, si pasojë e humbjes së peshës.

Tashmë ajo ndihet e shëndetshme dhe mjaft e lumtur me pamjen e saj të re.Related

Shëndet & estetikë 1761454725917214513

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item