Fotot e rralla: Shqipëria e Madhe në sytë e Italisë fashiste më 1940-1942

Buletini i përmuajshem i turizmit shqiptar “Drini” nisi të botohej në Shqipëri në vitin 1940, gjatë pushtimit të Italisë fashiste që ...


Buletini i përmuajshem i turizmit shqiptar “Drini” nisi të botohej në Shqipëri në vitin 1940, gjatë pushtimit të Italisë fashiste që kishte nisur më 1939.
Ai kishte si Drejtor përgjegjës: Dott. F.Tagliarini, ndërsa kryeredaktor S. Shkupin.
Fotot e mëposhtme përshkruajnë Shqipërinë që zbuloi Italia dhe mundësitë për të bërë turizëm në të për kohën.

Related

Kultura 7612872217309577552

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item