FOTOGRAFI TE RRALLA / Ja si ishte Tirana një shekull më parë

Këto fotografi të Tiranës janë realizuar në vitet 1916-1917. Fotografitë janë marrë nga Arkivi Qendror Austriak dhe janë publikuar nga ...


Këto fotografi të Tiranës janë realizuar në vitet 1916-1917. Fotografitë janë marrë nga Arkivi Qendror Austriak dhe janë publikuar nga Gert Brojka. Fotografitë e konakut i përkasin sarajeve të Esat Pashë toptanit, ndërsa të tjerat janë të rrugëve të Tiranës.


Related

Kultura 9221079131862360050

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item