Euro 2016, Shqipëria mund të “penalizohet” nga muaji i Ramazanit

Kombëtarja shqiptare është vënë në alarm pasi pikërisht në kohën e kampionatit “Europ 2016″, nis edhe muaji i madhërishëm i Ramazanit....


Kombëtarja shqiptare është vënë në alarm pasi pikërisht në kohën e kampionatit “Europ 2016″, nis edhe muaji i madhërishëm i Ramazanit.
Një pjesë e mirë e lojtarëve të kombëtares janë besimtar të devotshëm musliman dhe agjerojnë në këtë muaj.
Trajneri i kombëtarës ka kërkuar që në ditët kur kanë për t’u luajtur ndeshjet, lojtarët që agjerojnë të mos impenjohen në këtë ditë.
Lojtarët e kanë pranuar kërkesën e De Biazit dhe kanë pranuar që ditët të cilat ata nuk do të mbajnë ramazan, do t’i zëvendësojnë pas europianit.
Një gjë e tillë është e lejuar në fenë islame që në rast pamundësie për shkak të një udhëtimi apo të një pune të cilës nuk mund t’i shmangesh, mund të mos agjerosh, por me kusht që kjo ditë të zëvendësohen në një moment tjetër, ose të paguhet një familje të varfër.

Related

Sport 4920261460085525571

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item