Çfarë tregojnë sytë për për ju. A jeni të lindur si lider, apo jeni tepër emocionalë

Ngjyrën e syve, në radh të parë, e përcakton sasia e shpërndarjes së pigmentit të melaninës, ndërkaq që nga lashtësia ngjyra e syve li...


Ngjyrën e syve, në radh të parë, e përcakton sasia e shpërndarjes së pigmentit të melaninës, ndërkaq që nga lashtësia ngjyra e syve lidhet edhe me personalitetin. Edhe pse në të vërtetë nuk ekzistojnë sy të zinj, disa sy kanë ngjyrë të errët të gështenjtë ndaj lënë përshtypjen që janë të zinj dhe janë shumë të rrallë.

Sytë e kaltër
Ngjyra e kaltër e syve është intensive dhe lidhet me qiellin, energjinë, fuqinë energjike dhe me mendimet racionale.
Sytë gështenjë
Ngjyra e gështenjtë është e fortë dhe e pasur e cila lidhet me energjinë e tokës, kreativitetin, këmbëngulësinë dhe pjellorinë.
Sytë e hirtë
Ngjyra e hirtë është goxha e rrallë, ndërkaq ajo simbolizon mençurinë dhe karakterin e fortë.
Sytë e gjelbër
Ngjyra e gjelbër simbolizon karizmin, inovacionin, rininë dhe shëndetin.
Sytë ngjyrë lajthie
Kjo ngjyrë goxha e rrallë e syve është kombinim i toneve të kaltra, të gështenjta dhe të gjelbra, ndërkaq simbolizon forcën dhe trimërinë. Njerëzit me sy ngjyrë lajthie shpesh përshkruhen si të pa trembshëm dhe të gatshëm për sfida jetësore.

Related

Shëndet & estetikë 2225096561655545760

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item